Ana Sayfa Blog Instagram Fake - Feyk Hesap Açma Nasıl Yapılır?

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Fake - Feyk Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Her geçen gün artmaya devam eden sosyal medya çılgınlığından dolayı birçok kullanıcı Instagram ve TikTok gibi platformlarda kişisel olarak hesaplar oluşturmakta ve bu hesaplar aracılığıyla farklı kişileri takip etmekte ve o kişiler tarafından takip edilmektedir. Her ne kadar ilgili platform içerisinde kullanıcılar özgürce diğer kullanıcıları takip edebiliyor olsa da bazı zaman dilimlerinde kişileri takip ederken sosyal kimliklerini gizlemek isteyebiliyor. Tam olarak bu noktada da günümüzün en popüler hesap araçlarından biri olan feyk hesap açma işlemi mümkün hale geliyor.

Bir kullanıcı kendi kimliğini gizlemek amacıyla tamamıyla kendi kimliğinden bağımsız hesaplar oluşturabiliyor ve diğer kullanıcıları bu şekilde takip edebiliyor. Bir kullanıcıyı feyk hesap açarak takip ettiğinizde dahi o kişinin söz konusu hesabın feyk olduğunu anlamaması gerekiyor. Bu durumda da siz ilgili hesabı gerçek kişilere ait fotoğraflarla donatmalı, takipçi ve takip edilen sayısını yüksek tutmalısınız. Bu içeriğimizde feyk hesap açma ile ilgili en detaylı bilgileri sizlerle paylaşarak belli başlı önerilerle nasıl gizlenebileceğinizi anlatacağız.

Instagram Feyk Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Bir sosyal medya platformunda gerçek kişilerden bağımsız olan, tamamıyla sahte nitelikte hesapların tamamına feyk hesap yani fake hesap denilmektedir. Bu hesaplar, özellikle kendi ismini gizleyerek diğer kullanıcıları takip etmek isteyen kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Hâl böyle olunca da kullanıcılar gerçek hesaplarının yanı sıra feyk hesap açma işlemi gerçekleştiriyor. Instagram’da fake hesap açma işlemini gerçekleştirirken aşağıdaki önerileri muhakkak dikkate almalısınız.

  • Hesaba profil fotoğrafı yükleyin, birkaç adet fotoğraf paylaşın.
  • Kullanıcı adı tamamıyla gerçek bir isimden ibaret olsun.
  • Takipçi sayısını bir miktar arttırın ancak; takip ettiğiniz kişi sayısı sizi takip eden kişi sayısından fazla olmasın.
  • Hesaba eklemiş olduğunuz e-posta adresi ve e-mail adresi kesinlikle kimliğinizle eşdeğer olmasın.

Bu kriterlere dikkat ettiğinizde Instagram fake hesap açma konusunda sizden daha profesyonel bir kişi asla ve asla olmayacaktır. Hem de oluşturmuş olduğunuz feyk hesap aracılığıyla profil ziyareti yaptığınız kişiler bu hayali kişinin siz olduğunuzu kesinlikle anlamayacaktır.

İlginizi Çekebilir: Instagram Takip Engeli Kaldırma Yöntemleri

Instagram Fake Hesap için Sahte E-posta Oluşturma

Bir önceki başlıkta da belirttiğimiz gibi instagram’da feyk hesap açarken gizlemeniz gereken en önemli bilgilerden biri de e-posta adresinizdir. Bu adres halihazırda aktif olarak kullandığınız bir adres olursa diğer kullanıcılar muhakkak feyk hesabın size ait olduğunu anlayacaktır. Biz de bu noktada instagram’da fake hesap açma işlemini gerçekleştirmek isteyen kullanıcıların kısa yoldan yeni bir geçici eposta adresi alması için yapması gereken işlemleri anlatacağız.

  • “Temp Mail” internet sitesine giriş yapın.
  • “Geçici E-posta Adresiniz” ibaresinin karşısındaki e-mail adresini kopyalayın.
  • Instagram’a kayıt olurken bu e-posta adresini kullanın.
  • İlgili internet sitesinin hemen alt kısmında yer alan “Gelen Kutusu” bölümünde doğrulama kodu gözükecektir.
  • Bu doğrulama kodunu onaylayarak instagram’da fake hesap açma işlemini tamamlayın.

Birkaç adım neticesinde artık Instagram fake hesap açma işlemi başarılı bir şekilde sonuçlanmış olacaktır.

Instagram Feyk Hesap Neden Kullanılmalıdır?

İnternet kullanımının git gide arttığı günümüzde birçok kullanıcı sosyal medyada kişisel profil güvenliğini sağlamak amacıyla farklı yöntemler uygulamaya başladı. Bu yöntemlerden biri de hesap gizliliğini “Kapalı” olarak güncellemektir. Bu güncelleme sebebiyle hiçbir şekilde farklı kullanıcılar kişinin profiline girememekte ve paylaşımlarını takip edememekte, türk beğeni sayılarını ve buna benzer bilgileri görememektedir. Hâl böyle olunca siz de hesabını gizli hale getiren kullanıcıların bu gibi bilgilerini takip etmek için Instagram fake hesap açma işlemlerini gerçekleştirmeli ve kimliğinizi gizleyerek o kişileri takip etmelisiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi